چرا سرمایه‌گذاران بزرگ، طلا را به ارزهای دیجیتال ترجیح می‌دهند؟

طلا در مسیر هشتمین رشد هفتگی؛ کاهش قیمت پس از رکورد تاریخی

قیمت طلا که روز گذشته به بالاترین سطح تاریخی خود صعود کرده بود، در معاملات امروز کاهش یافت. بااین‌حال، همچنان در آستانه ثبت هشتمین افزایش هفتگی متوالی قرار دارد. نگرانی‌ها درباره تهدید اعمال تعرفه‌های جدید از سوی دونالد ترامپ، باعث افزایش تقاضا برای طلا به‌عنوان یک دارایی امن شده است.

امروز، هر اونس طلا با ۱۷ دلار کاهش، به ۲۹۳۱ دلار رسید.

سیاست‌های فدرال رزرو و تأثیر آن بر بازار طلا

صورت‌جلسه آخرین نشست فدرال رزرو که روز چهارشنبه منتشر شد، نشان داد که نگرانی‌ها درباره افزایش تورم، موضع بانک مرکزی آمریکا را برای خودداری از کاهش بیشتر نرخ بهره تقویت کرده است. این مسئله می‌تواند در میان‌مدت بر روند قیمتی طلا تأثیرگذار باشد.

در این میان، بسیاری از معامله‌گران انتظار دارند که طلا به سطح ۳۰۰۰ دلار برسد و از آن عبور کند، اما برخی نیز معتقدند که عبور از این سطح به این سادگی نخواهد بود.

افزایش صادرات طلا از سوئیس به آمریکا

بر اساس داده‌های منتشرشده توسط گمرک سوئیس، صادرات طلا از این کشور در ماه ژانویه افزایش داشته است. این رشد، به دلیل افزایش تقاضا در ایالات متحده، بالاترین میزان صادرات در ۱۳ سال اخیر را رقم زده و کاهش تحویل به چین و هند را جبران کرده است.

پیتر گرنت، استراتژیست ارشد فلزات، معتقد است که ادامه تنش‌های تجاری باعث افزایش نگرانی‌ها درباره تورم و رشد اقتصادی شده و درنتیجه، تقاضا برای طلا به‌عنوان یک دارایی امن همچنان بالا خواهد ماند. وی همچنین هشدار داد که هرگونه توافق صلح بالقوه می‌تواند در کوتاه‌مدت فشار نزولی بر طلا وارد کند، اما درنهایت عوامل بنیادی همچنان از قیمت‌های بالا حمایت می‌کنند.

سیاست‌های ترامپ و چشم‌انداز بازار

دونالد ترامپ اخیراً اعلام کرده است که از ماه آینده تعرفه‌های جدیدی بر برخی کالاها ازجمله الوار و محصولات جنگلی اعمال خواهد کرد. این تصمیم در ادامه سیاست‌های قبلی او برای اعمال تعرفه بر خودروها، نیمه‌رساناها و محصولات دارویی صورت می‌گیرد.

از ابتدای ریاست‌جمهوری، ترامپ ۱۰ درصد تعرفه بر واردات از چین و ۲۵ درصد تعرفه بر واردات فولاد و آلومینیوم وضع کرده است. این سیاست‌ها بر نگرانی‌های تورمی افزوده و توجه سرمایه‌گذاران را بیش‌ازپیش به بازار طلا جلب کرده است.

چشم‌انداز بازار فلزات گران‌بها

فیلیپ استریبل، استراتژیست ارشد بازار، اظهار داشت که خریدهای بانک‌های مرکزی همچنان از طلا حمایت می‌کند. علاوه بر این، ورود سرمایه به صندوق‌های قابل‌معامله در بورس (ETF) طی سه روز متوالی، نشان‌دهنده افزایش تقاضا برای این فلز گران‌بهاست.

در میان سایر فلزات گران‌بها، قیمت نقره با ۰.۹۱ درصد کاهش به ۳۳ دلار و ۵۰ سنت رسید، درحالی‌که پلاتین با افت ۰.۷۱ درصدی در سطح ۹۷۴ دلار معامله می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین اخبار و تحلیل ها
پیمایش به بالا